Престиж-Авто Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. Новий T-Roc - твій наступний крок!
08.10.2019
Новини автосалону

Новий T-Roc - твій наступний крок!

Відкрийте для себе переваги компакт-кросовера від Volkswagen у "Престиж-Авто".

Новий Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc належить до тих моделей, які називають субкомпактними кросоверами, або ж міні-кросоверами. У довжину новинка досягає трохи більше 4,2 м, ширину – 1,8 м, а висоту – 1,5 м. Колісна база при цьому дорівнює 2,6 метра. Отже, він трохи менший за Тігуан – зокрема, коротший на 252 мм.

Volkswagen T-Roc базується на платформі MQB (її використовують актуальний Гольф, Пасат, Тігуан). Але якщо говорити конкретніше, то він використовує укорочену версію цієї архітектури, MQB-A0 – аналогічне шасі лежить в основі хетчбека Polo.

Дизайн T-Roc випромінює характер: благородний, уважний до деталей і передовий. До ексклюзивних елементів дизайну належить його унікальна задня стійка: блискуча хромована смужка підкреслює купеподібний силует видовженого даху автомобіля. Водночас із цим сміливий дизайн передньої частини та бокових поверхонь T-Roc забезпечують йому потужний і впевнений вигляд.

Завдяки силуету спортивного купе компактний кросовер виглядає довшим, цей ефект посилюють довга колісна база і короткі звиси. Великий передній повітрозабірник, бокові накладки з чорними зернистими накладками колісних арок та потужний задній дифузор демонструють, наскільки динамічний і приємний у користуванні цей автомобіль.

Оберіть свою комплектацію: Life, Style і Sport. Дві останні доступні в двокольоровому виконанні – передбачені 24 такі комбінації, а разом з одноколірними варіантами забарвлення палітра T-Roc налічує 35 варіантів. До того ж можна замовити і індивідуальне оформлення передньої панелі кольоровим декором. А ще додайте сюди кілька варіантів колісних дисків: вони можуть бути не тільки сріблястими, але також чорними, синіми або помаранчевими!

В Україні T-Roc оснащений 1,5-літровим TSI двигуном потужністю 150 к.с. та 7-ступінчастою коробкою DSG. Змішана витрата палива за паспортом становить 5,4 л на 100 км.

Модель пропонує ті опції, які характерні для вищих сегментів або моделей преміум-класу. Наприклад, повністю цифрова панель приладів, адаптивна або спортивна підвіска, електропривід кришки багажника.

Обмінний Бонус для Volkswagen T-Roc

Обміняйте свій автомобіль з пробігом на новий Volkswagen T-Roc з додатковою вигодою 30000 грн.!

 

КАСКОвий бонус!

Купуйте автомобілі Volkswagen моделей T-Roc, Touareg, Tiguan і Passat в лізинг або кредит та разом з фінансуванням Ви гарантовано отримаєте КАСКО на рік.

Якщо Ви хочете отримати персональну консультацію по новому Volkswagen T-Roc, заповніть форму:

Також інформацію щодо наявності автомобілів чи інші діючі акції Ви можете дізнатись у менеджерів відділу продажів Volkswagen у нашому автосалоні.

Чекаємо Вас за адресою:

Автосалон «Престиж-Авто» - офіційний дилер Volkswagen.
м. Хмельницький, вул. Прибузька, 48/2
Тел. 0800509009 (безкоштовно з усіх операторів України)

Володимир
Панасюк
керівник відділу продажу автомобілів
Телефон: 0 800 509 009
Мобільний телефон: +38 067 2601291
Факс:
Олена
Мордашкіна
менеджер з лізингу, кредитування та страхування
Телефон: 0 800 509 009
Мобільний телефон: +38 067 3547160
Факс:
Олександр
Кичак
менеджер відділу продажу автомобілів
Телефон: 0 800 509 009
Мобільний телефон: +38 067 3596224
Факс:
Юрій
Бойчук
менеджер відділу продажу автомобілів
Телефон: 0 800 509 009
Мобільний телефон: +38 067 3820880
Факс:
Юлія
Мала
менеджер відділу продажу автомобілів
Телефон: 0 800 509 009
Мобільний телефон: +38 067 3596192
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.