Престиж-Авто Новини

Свіжі та актуальні новини від Престиж-Авто.

  1. Новини
  2. Обережно шахраї!
21.06.2019
Новини автосалону

Обережно шахраї!

Звернення адміністрації "Престиж-Авто" у зв'язку з підвищенням активності телефонних та інтернет-шахраїв.

Попередження про шахрайство

В зв'язку з підвищенням активності телефонних та інтернет-шахраїв адміністрація автосалону Volkswagen "Престиж-Авто" попереджає:

Офіційні дилерські підприємства при проведенні акцій НЕ розсилають клієнтам смс-повідомлення про необхідність переказу грошових коштів.

Сайти, вказані у шахрайських повідомленнях, містять інформацію про проведення «акції», призовим фондом у якій виступають автомобілі Volkswagen. Про перемогу в цій «акції» фізичні особи інформуються за допомогою смс-повідомлень. Для отримання «призу» (автомобіля або його грошового еквіваленту) пропонується надати свої персональні дані та сплатити відсоток державного податку від вартості автомобіля.

Такі сайти незаконно використовують торгову марку Volkswagen та порушують права інтелектуальної власності компанії Volkswagen AG. Ми не несемо будь-якої відповідальності за інформацію, опубліковану на таких сайтах.

Всю інформацію щодо поточних акцій радимо шукати в офіційних джерелах:
- на офіційному сайті Volkswagen https://www.volkswagen.ua/
- на нашому сайті https://www.prestige-auto.com.ua/ 
- на сайтах офіційних дилерів Volkswagen в Україні. Будь ласка, зверніть увагу, що офіційними дилерами автомобілів Volkswagen в Україні є лише підприємства, вказані у наступному розділі - https://www.volkswagen.ua/dealer-search

У разі виникнення питань щодо модельного ряду Volkswagen та діючих акцій і пропозицій звертайтесь за телефоном 0800509009 або завітайте до нас в автотосалон "Престиж-Авто", що знаходиться за адресою м. Хмельницький, вул. Прибузька, 48/2.

ДЛЯ ДОВІДКИ:

В данний час, нажаль, немає можливості Online придбання автомобілів Volkswagen.

Але 14 лютого 2017 року відбулась спеціальна акція на онлайн-продаж атомобілів Volkswagen Beetle у спеціальній версії Pink Edition. Ці автомобілі можна було придбати тільки через Інтернет. Цих моделей не було в салонах офіційних дилерів, а такий колір існує тільки в цій партії.

Для пробної партії онлайн-продажу було виставлено всьго 15 автомобілів. Усі вони – у спеціальній версії і за однаковою ціною. Щоб зарезервувати один із таких автомобілів необхідно було зайти на спеціальну сторінку імпортера, надати свої контактні дані, обрати дилера, через якого відбудеться передання автомобіля та внести передоплату.

Сподіваємось, що з часом Ви зможете придбати бажаний Volkswagen не виходячи з дому. Але поки, будь ласка, будьте обачні, не довіряйте неперевіреним повідомленням та слідкуйте за офіційними новинами.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.