Престиж-Авто Новини

Свіжі та актуальні новини від Престиж-Авто.

  1. Новини
  2. Rock від T-Roc!
20.07.2019
Новини автосалону

Rock від T-Roc!

Новий T-Roc вже у автосалоні "Престиж-Авто". Випробуйте автомобіль на тест-драйві та вигравайте подарунки!

Новий T-Roc у Хмельницькому!

Модель пропонує ті опції, які характерні для вищих сегментів або моделей преміум-класу. Наприклад, повністю цифрова панель приладів, адаптивна або спортивна підвіска, електропривід кришки багажника.

T-Roc — це новий рівень функціональності, комфорту та безпеки!

Серед учасників тест-драйвів нового T-Roc буде проведений розіграш подарунків, серед яких 2 квитки на концерт гурту SCORPIONS, що відбудеться 12 листопада у Києві!

Для участі необхідно:

1. Прийти до дилерського центру "Престиж-Авто" та заповнити анкету.
2. Пройти тест-драйв.
3. Опублікувати фото у Facebook зі спеціальним хештегом.

30 вересня ми підведемо підсумки розіграшу.

Чекаємо Вас за адресою:

Автосалон «Престиж-Авто» - офіційний дилер Volkswagen.
м. Хмельницький, вул. Прибузька, 48/2
Тел. 0800509009 (безкоштовно з усіх операторів України)

Володимир
Панасюк

керівник відділу продажу автомобілів
Телефон: 0 800 509 009
Мобільний телефон: +38 067 2601291
Факс:

Олександр
Кичак

менеджер відділу продажу автомобілів
Телефон: 0 800 509 009
Мобільний телефон: +38 067 3596224
Факс:

Юрій
Бойчук

менеджер відділу продажу автомобілів
Телефон: 0 800 509 009
Мобільний телефон: +38 067 3820880
Факс:

Юлія
Мала

менеджер відділу продажу автомобілів
Телефон: 0 800 509 009
Мобільний телефон: +38 067 3596192
Факс:

Олена
Мордашкіна

менеджер з лізингу, кредитування та страхування
Телефон: 0 800 509 009
Мобільний телефон: +38 067 3547160
Факс:

 

Беручи участь в Акції, кожен Учасник тим самим надає свою згоду на використання наданої ним інформації ТОВ «Престиж-Авто» з маркетинговою метою, методами, що не порушують чинне законодавство України (у т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на використання імені (псевдоніму) та прізвища Учасника, шляхом публікації в мережі Інтернет та інших веб-ресурсах Організатора, без будь-яких обмежень за часом та способом використання.
Беручи участь в Акції, кожен Учасник тим самим надає Організатору я володільцю персональних даних та/або будь-якому іншому розпоряднику персональних даних, призначеному Організатором на власний розсуд, та/або третій особі з метою забезпечення реалізації Акції та відносин щодо проведення рекламних, маркетингових, мотиваційних конкурсів, програм, заходів, акцій відповідно до законодавства України, для цілей ідентифікації його як учасника Акції, свою згоду та дозвіл на використання, обробку та міжнародну передачу його персональних даних, фото-, відео- та/або аудіоматеріалів з його участю, а також малюнків, фото і текстового матеріалу, який викладено в мережі Інтернет від імені Учасника з метою участі в Акції, для маркетингових цілей Організатора та/або третіх осіб без будь-якої компенсації з боку Організатора (та/або третіх осіб) та без попереднього узгодження з Учасником.
Учасники, як суб’єкти персональних даних, надають свою згоду на передачу персональних даних Організатору і дозвіл на їх обробку відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Факт участі в Акції вважається письмовим повідомленням Учасників про їхні права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», мету збору персональних даних, осіб (в даному випадку - Організатора), яким передаються такі персональні дані Учасників. Учасник може відкрикати свою згоду на використання персональних даних виключно письмовим зверненням на адресу Організатора. У разі відкликання згоди на використання персональних даних, Учасник не допускається до подальшої участі в Акції та розіграші Призу.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.