Престиж-Авто Новини

Свіжі та актуальні новини від Престиж-Авто.

  1. Новини
  2. Відновлення виробництва Volkswagen
30.04.2020
Світ Фольксваген

Відновлення виробництва Volkswagen

Після майже півтора місяця вимушеного простою найбільший європейський автовиробник Volkswagen запускає виробництво на головному заводі у Вольфсбурзі.

Штаб-квартира Volkswagen

Щоб відзначити цю подію, VW розмістив на будівлі штаб-квартири в Вольфсбурзі карикатурне зображення свого логотипу, що "пожирає" коронавірус.

Очікується, що до кінця першого тижня виробництва на заводі Вольфсбурга буде побудовано близько 1400 машин. Протягом наступного тижня виробництво повинно збільшитися до більш ніж 6000 транспортних засобів, коли розпочнеться багатозмінна робота. "Команда повертається на робочі місця, які забезпечують максимальний рівень безпеки. Йдеться передусім про суворіші правила гігієни, дотримання дистанції між співробітниками та частіше прибирання виробничих приміщень. Також робочий графік складено таким чином, щоб в приміщенні одночасно перебувала мінімальна кількість співробітників", - підкреслив Андреас Тостманн, член правління Volkswagen.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.