Престиж-Авто Новини

Свіжі та актуальні новини від Престиж-Авто.

  1. Новини
  2. Замовляй T6.1
12.01.2021
Новини автосалону

Замовляй T6.1

Оновлені моделі T6.1 вже в Україні!

Оновлений Multivan 6.1

Старт замовлень розпочато!

Замовляйте оновлений Volkswagen T6.1 у автосалоні Volkswagen "Престиж-Авто"

Оновлений Multivan 6.1

Чи можна вдосконалити досконале? Спробувати завжди можна: у цьому поколінні Multivan традиційні сильні сторони моделі доповнюються новими можливостями. Незмінна безкомпромісна багатофункціональність поєднується з інноваційним помічником, який оснащено найсучаснішою мультимедійною системою Infotainment, системами допомоги водію та системами безпеки. Надійний та просторий Multivan 6.1: універсальний автомобіль для всіх, чиє життя повʼязано з подорожами.

Оновлений Caravelle 6.1

Коли заходить мова про професійне перевезення пасажирів, на думку найчастіше спадає саме Caravelle 6.1 - стандарт професійного перевезення пасажирів уже понад 30 років. Його головна спеціалізація? Комфорт і гнучкість. Його особливості? Інтелектуальні цифрові сервіси та найсучасніші мультимедійні рішення. А після завершення робочого дня? Він перетворюється з автомобіля представницького класу на ваш сімейний вен.

Оновлений Transporter Kasten 6.1

Понад 70 років автомобіль є кращим у сфері перевезень. Сучасний фургон Transporter 6.1 став ще функціональнішим, ніж будь-коли. Значна висота вантажного відсіку, достатній простір та сучасні системи допомоги водію дають змогу вам і вашій бригаді разом з матеріалами щодня безпечно діставатися до місця виконання робіт.

Оновлений Transporter Kombi 6.1

Починаючи з 1950 року Transporter Kombi пропонує можливість простого переобладнання для перевезення пасажирів або вантажів завдяки рядам сидінь, що легко знімаються. Салон із гнучкими можливостями використання та численні варіанти сидінь дозволяють знайти рішення практично в будь-якій ситуації. 

В автосалоні Volkswagen "Престиж-Авто" Ви можете замовити власну комплектацію оновленого Volkswagen T6.1 або обрати з наявних автомобілів. Наші менеджери нададуть Вам детальну інформацію про автомобілі та можливості їх придбання.

Наша адреса: м. Хмельницький, вул. Прибузька, 48/2

Телефон: 0800509009 (безкоштовний)

Володимир
Панасюк

керівник відділу продажу автомобілів
Телефон:
Мобільний телефон: +38067 260 12 91
Факс:

Юрій
Бойчук

менеджер відділу продажу автомобілів
Телефон:
Мобільний телефон: +38067 382 08 80
Факс:

Юлія
Мала

менеджер відділу продажу автомобілів
Телефон:
Мобільний телефон: +38067 359 61 92
Факс:

Богдан
Сабадаш

менеджер відділу продажу автомобілів
Телефон: +380 382 619 400
Мобільний телефон: +380 673 101 725
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.